Λεωφ.Ηρακλείου & Λ.Πορφύρα 11-111 41 Αθήνα

Poly-WPBakery

Πολυμερικές πλάκες Letterpress

Οι πλάκες MIRACLON Letterpress (υψιτυπίας) και Molding (βαθυτυπίας) παρέχουν εξαιρετικά εκτυπωτικά αποτελέσματα. Με τα υποστρώματα φιλμ ή μετάλλου, τις αναλογικές και τις ψηφιακές λύσεις, και με μία σειρά από τυπικά και προσαρμοσμένα μεγέθη και πάχη, οι πλάκες Miraclon προσφέρουν μία προσαρμοσμένη λύση που καλύπτει συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες για διεργασίες και εφαρμογές εκτυπώσεων.

Letterpress Plates

letterpressΟι πλάκες MIRACLON σας προσφέρουν ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο πλακών, συμπεριλαμβανομένων υποστρωμάτων με φιλμ ή μεταλλική βάση, όπως και αναλογικές και ψηφιακές λύσεις και μία σειρά από τυπικά και προσαρμοσμένα μεγέθη και πάχη, τα οποία σας προσφέρουν:

  • Εξαιρετική μεταφορά μελανιού

Οι πλάκες υψιτυπίας MIRCLON με υψηλή μέτρηση στο σκληρόμετρο είναι εξαιρετικά σκληρές, επιτρέποντας την καθαρή και την ολοκληρωμένη μεταφορά του μελανιού. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική, ομοιόμορφη κάλυψη και προβλέψιμη αναπαραγωγή εικόνας. Με τις πλάκες Miraclon, αυτό που υπάρχει στην πλάκα είναι αυτό που εμφανίζεται στο εκτυπωμένο κομμάτι.

  • Ακριβής, επαναλήψιμη κατασκευή πλακών

Οι πλάκες υψιτυπίας MIRCLON κατασκευάζονται με PVA και όχι νάιλον, και είναι πλήρως υδατοδιάλυτες, χωρίς να απαιτείται μεγάλη πίεση με βούρτσα. Ως αποτέλεσμα, διατηρούνται οι λεπτομέρειες στην πλάκα, ενώ βελτιώνεται σημαντικά η δυνατότητα αναπαραγωγής λεπτών γραμμών και οπίσθιων όψεων στην ίδια πλάκα.

  • Εξαιρετική αντοχή

Η σκληρή, ανθεκτική σύνθεση καθιστά τις Πλάκες Miraclon ιδανικές για μεγάλες περιόδους εργασίας με επιθετικά μελάνια υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Όχι μόνο είναι πολύ σκληρές αυτές οι πλάκες αυξημένου σκληρόμετρου, αλλά η ανθεκτική σύσταση PVA αντιστέκεται και στη διόγκωση.  Όταν συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας ταινία προστασίας, οι Πλάκες Miraclon βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του απλώματος της κουκίδας, με αποτέλεσμα αυξημένες λεπτομέρειες και αναπαραγωγή ποιότητας αυξημένης ποιότητας.

Molding Plates

rigilon

Οι πλάκες χύτευσης Rigilon είναι ιδανικές για εφαρμογές ανάγλυφων που απαιτούν βαθιές ανάγλυφες λεπτομέρειες και λεπτομέρειες.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση των παραδοσιακών καλουπιών ψευδαργύρου ή μαγνησίου στην παραγωγή ετικετών και πλακών από καουτσούκ, καθώς και τις μήτρες βαρέων μετάλλων που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές ανάγλυφης χάραξης.

Αυτές οι πλάκες χύτευσης, φιλικές προς το περιβάλλον, είναι υδατοδιαλυτές και δημιουργούν αιχμηρές και καθαρές εικόνες και δουλεύουν ακριβώς όπως τις μήτρες και τα καλούπια ανάγλυφων μετάλλων, αλλά με σημαντικά μικρότερο κόστος και με ταχύτερο χρόνο ανακύκλωσης.

Οι οικολογικές πλάκες χύτευσης Rigilon εγγυώνται απλή επεξεργασία χωρίς επιθετικά χημικά διαλύματα χάραξης.  Επίσης, η εξαιρετική θερμική αντίσταση εξασφαλίζει την ευκολία της εφαρμογής για τις εφαρμογές δημιουργίας καλουπιού, εκτύπωσης γκοφρέ και εκτύπωσης ταμπόν.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Γρήγορη, υδατοδιαλυτή επεξεργασία
  • Εξαιρετική θερμική μεταφορά
  • Άριστη μεταφορά μελανιού

Διατίθεται με βάση χάλυβα και αλουμινίου.